Vacatures

Electro Monteur

Electro Monteur

In deze afwisselende functie kom je bij de meest uiteenlopende bedrijven en werk je aan een grote diversiteit van elektrische installaties door heel het land. De nadruk ligt op het passief en correctief onderhoud van bestaande elektrische installaties voor diverse klanten, maar ook het vervangen en plaatsen van nieuwe apparatuur.

Wat kunnen wij u bieden?

Deze vacature van elektromonteur kent verschillende invullingen. Bij LA Netwel zijn wij momenteel op zoek naar verschillende monteurs in de elektrotechniek.
LA Netwel is een professionele organisatie met veel verschillende projecten bij bedrijven.
Om te reageren op deze vacature van monteur dien je in het bezit te zijn van een technisch diploma en of ervaring te hebben in de elektrotechniek . Daarnaast verdient het de voorkeur als je werkervaring hebt opgedaan als monteur en in het bezit bent van een rijbewijs.
Wij bieden je een uitdagende baan met een marktconform salaris tegen uitstekende voorwaarden. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Bij LA Netwel vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling als monteur. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij je interesse gewekt?

Contact: Maki Bactsoglou
T: +32 11 56 66 91
E: maki@lanetwel.com

geplaatst op: 15.12.2011

Projectleider (M/V)

Je bent verantwoordelijk voor een project vanaf de ontwerpfase tot de uitvoeringsfase.Je coördineert de werken; je start de werf op, voert de werfcontroles uit en maakt de nodige werfafspraken. Je doelstelling is de werf opleveren binnende vooropgestelde tijd en budget.Je negotieert inzake technische optimalisaties en budgetvriendelijke oplossingen zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid en kwaliteit. Je profileert je door een grondige dossierkennis.Je behoudt het overzicht op de administratie, het budget en de planning.Je bent het aanspreekpunt voor de klant.

Verwacht:
Studies HOKT of gelijkwaardig door ervaring ! Je bent zeer communicatief, zowel schriftelijk als mondeling als in de groepsvergaderingen en in de contacten met de medewerkers van de projecten. Je kan autonoom werken, prioriteiten stellen en gefocust blijven op de doelstellingen.

Vereiste studies:

Werkervaring: minstens 2 jaar ervaring

Biedt:

Gewoon contract.
Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

La Netwel biedt een interessant loon, werkzekerheid en extralegale voordelen

Contact: Maki Bactsoglou
T: +32 11 56 66 91
E: maki@lanetwel.com

geplaatst op: 05.10.2011

Calculator

Je staat in voor de kostprijsberekening van uiteenlopende projecten Uit aanbestedingsplannen, lastenboeken en uitvoeringstekeningen distilleer je de hoeveelheden en de bewerkingen of activiteiten die nodig zijn om de projecten te realiseren. Je begroot deze materialen en activiteiten. Je vraagt prijzen op bij onderaannemers en verwerkt deze. Vanuit je ervaring kom je er ook toe om relevanten varianten voor te stellen (alternatieve uitvoeringswijze, alternatieve materialen,...). Je stelt de definitieve offerte op.

Verwacht:
Studies HOKT of gelijkwaardig door ervaring !
Je bent zeer communicatief, zowel schriftelijk als mondeling als in de groepsvergaderingen en in de contacten met de medewerkers van de projecten. Je kan autonoom werken, prioriteiten stellen en gefocust blijven op de doelstellingen.

Vereiste studies:

Werkervaring: minstens 2 jaar ervaring

Biedt:

Gewoon contract.
Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

La Netwel biedt een interessant loon, werkzekerheid en extralegale voordelen.

Contact: Maki Bactsoglou
T: +32 11 56 66 91
E: maki@lanetwel.com

geplaatst op: 05.10.2011

 

© 2018 L.A. NETWEL · Trichterheideweg 2 , B-3500 Hasselt · T: +32 11 56 66 99 · info@lanetwel.com · BTW BE 0809.617.527
Back to page top